Mëngjesi në spitalet shteterore: 1 gotë çaj dhe 2 feta bukë/ Qytetari publikon foton

584
0

Mirëmëngjes nga spitali i Gramshit!

‘Aty ku vakti i bollshëm i mëngjesit për pacientët e sëmurë është plot me vlera ushqyese. Shëndetësia shqiptare ka rilindur me një opsion të shtuar që është kujdesja dietike për pacientët e sëmurë.

Pra jo pa qëllim mëngjesi për të shtruarit aty është një gotë çaj dhe dy feta bukë, pasi ka si qëllim humbjen e peshës të pacientëve.

Falenderojeni shtetin që taksat tuaja i investon në këtë vakt dietik, 👏🏻’, shkruan qytetari.