​CIA publikon enigmën: E gjeni dot sa është ora në këtë foto? Ja pergjigja e shumices

474
0

Në prag të dimrit, CIA publikoi një enigmë duke u kërkuar njerëzve të zakonshëm të zbulonin se sa ishte ora në foto. “Testoni aftësitë tuaja analitike. Sa është ora në foto?, shkruan agjencia e inteligjencës amerikane në Twitter. Sipas detajeve në këtë shkrepje dimri, është e nevojshme të konkludohet nëse idili i dimrit është treguar në orën 15, 11 ose 7?

Agjencia gjithashtu postoi një studim me njoftimin e tyre, dhe shumë shpjeguan përgjigjet e tyre. Më vonë, CIA gjithashtu njoftoi se shumica e njerëzve në sondazhin e tyre kishin të drejtë dhe i ftoi ata të bashkohen me ta dhe të bëhen agjentë të vërtetë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.