Zyrtarisht në luftë, Ermali i kthen përgjigjje Rudinës: Njerëz të shtirur…

387
0

Nëse prej disa kohësh, Rudina Magjistari dhe Ermal Mamaqi kanë luftuar njëri-tjetrin në heshtje, ditën e sotme gjithçka u bë e ditur edhe në sytë e publikut.

Rudina Magjistari vendosi t’i përgjigjej jo vetëm Tunës, por edhe moderatorit Ermal Mamaqi duke e kërcënuar nëse duhet t’i qëndiste edhe atij një shkrim ku t’i tregonte rezervat që ka në lidhje me të.

Marredhënia e tendosur mes tyre është kuptuar që kurse në “Xing me Ermalin” nisi rubrika e quajtur “Pyetja për Rudinën”, që është parë si një lloj ironie për emisionin e pasdites.

Po Ermali Mamaqi nuk e la me aq në rrjetin social Instagram ai ka publikuar një foto të Tunës ku tregon se pa histerinë e e atye që duan të shohin vetëm njërëz në kornizë, të rrinë drejt e të flasin të shtirur.

‘Pashë histerinë e atyre që duan të shohin vetëm njerëz në kornizë,të rrinë drejtë,të flasin të shtirur, të mos qeshin shumë dhe nuk e durojnë dot një artist që të lëshojë pak veten. Por kjo është Tuna, nuk e kursen kurrë veten si në performanca artistike, si në raportin me publikun, dhe në fund është shumë më e vërtet se ata që nëpër emisione japin vetëm përgjigje për të ruajtur imazhin.
Personalisht unë e shijova shumë… edhe çifti e shijoi.
Edhe ju që bëni moral e shijuat më shumë, meqë siç e tha dhe Tuna jeni më të interesuar në hallet familjare të personazheve se sa në karrierën e tyre. Ama keq kur i fshehin, e keq kur ua shuajnë kuriozitetin.
Gabimi i vetëm i Tunës është që duke e ditur që gjithmonë figura e femrës masakrohet dhe fajësohet për të gjitha problemet familjare, ajo nuk ka frike! Nuk perpiqet të manipulojë publikun duke u shtirur, por të çarmatos me sinqeritetin, edhe atëherë kur thotë me zë gjêra qe guxojmë ti mendojmë vetëm në fshehtësi. Uroj të kem në emision më shume të ftuar të tillë’
-shkruan Ermal Mamaqi në postimin e tij.