Zbulohet itinerari, si futeshin ilegalisht shqiptarët në SHBA, Kanada dhe Angli

635
0

Policia ka bërë publike skemën e trafikut të klandestinëve nga Shqipëria për në SHBA, Kanada apo Angli nga një grup prej 39 personash.

Sipas kësaj skeme të gjithë niseshin nga Shqipëria me tej nga disa shkonin më Malin e zi, Itali, Kosovë dhe Serbi.

Më pas, sipas rrethanave, nëse do të kishte persona për Kanada apo Amerikë, ata dërgoheshin fillimisht në vendet e Amerikës Qendrore si Kosta Rika, Meksikë apo Republikë Domenikane dhe më pas futeshin klandestinë në SHBA apo Kanada.

Ndërkohë, linja e Anglisë kalonte direkt nga Spanja.