Vila sekrete dhe bunkeri i Enver Hoxhës, ja ku ndodhej.. Deshmitaret tregojne se brenda vilave kishte..

1168
1

Si u ngritën vilat dhe bunkeri sekret ku ai dhe drejtuesit e tjere te shtetit do të strehoheshin në rast të një lufte? – Çfarë fshihej pas tyre? Si u zhduken dhjetra puntorē gjatë ndërtimeve? Zbuloni vilën sekrete dhe bunkerin e tyre…

Për shkak të pozicionit gjeografik dhe relievit të thyer malor, Skrapari, gjatë komunizmit u vendos të kthehej në kryeqytetin e vendit në rast lufte.

Në më pak se një vit e gjithë zona u rrethua nga një zinxhir fortifikimesh dhe objektesh strategjike mes te cilëve njeri kishte rëndësinë me të madhe.

Deshmitaret tregojne se brenda vilave luksoze kishte pajisje dhe orendi qe ishin te rralla per kohen.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.