Vijon rënia e monedhave të huaja. Cfare po ndodh me kursin e këmbimit?

2512
0

Sot, më 4 prill 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 94.1 lekë dhe shitet 95.2 lekë.

Euro sot blihet me 102 lekë, ndërsa në shitje me 102.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 118.8 lekë dhe shitet me 120 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 103.8 lekë, në shitje me 104.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.4 lekë dhe në shitje me 70.6 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme: