Video Virale/ I marrin të voglin për ta therur, lopa e ndjek pas e dëshpëruar

546
0

Instikti i nënës është provuar mjaft herë që është i dukshëm dhe tek kafshët.

Rasti i fundit është ajo e një video ne Zelanden e re të postuar nga New York Post, një nga mediat më të vjetra amerikane.

Në pamje duket lopa e cili gjurmon të voglin. Viçin e kanë marrë për ta therur, thotë gazeta, dhe e ëma nuk i ndahet makinës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.