Video/ Trondit historiani grek: Shqiptarët janë të parët e tokës sonë!

2077
0

Historiani grek Konstantinos Pangalis në televizionin “Alter”, ka turbulluar krenarinë e bashkëkohësve, duke u shprehur rreth identitetit të grekëve të sotëm dhe shqiptarëve.

Pangalis theksoi ndër të tjera, se shqiptarët janë të parët e kësaj toke dhe se historia e sotme greke nuk ka lidhje me të dikurshmen.

Këto dhe të tjera detaje ndiqini në këtë bashkëbisedim për televizion ‘Alter’.

Video