Vetëm 3 % e njerëzve arrijnë të gjejnë kafshët e fshehura brenda 20 sekondave

881
0

World Life Fund është një organizatë që mbron jetën e kafshëve në rrezik zhdukjeje.

Po kështu merret edhe me çështjetn e ndryshimeve klimatike dhe nxit përdorimin e qëndrueshëm të burimeve të tokës.

Grupi përdor mënyra shumë tërheqëse për të shpërndarë informacionin tek publiku.

Për të protestuar ndaj prerjes arbitrare të pyjeve kanë krijuar një imazh.

Në këtë paraqitje të xhunglës disa kafshë janë fshehur mes vegjetacionit, duke formuar një sfidë pamore.

Fotoja shoqërohet me këtë tekst: “Xhunglat e planetit tonë mbulojnë vetëm 7% të sipërfaqeve, por janë shtëpi e më shumë se 50% të specieve që banojnë mbi Tokë”.

A keni gjetur secilën prej kafshëve të egra që ndodhen në figurë?

Përgjigja më poshtë:

Nga e majta në të djathtë mund të vihen re:

Një hardhucë, një derr i eger, një krokodil, një gjarpër, një shimpanze, një breshkë, një luan, një koalë, një toucan, një orangutang, një pumë, një ari dhe një elefant. / Bota.al