Vendosi të pijë 3.5 litra uji çdo ditë, pas një muaji ndodhi diçka tronditëse!

25643
0

DITA 1
Ai e dinte se kjo nuk do të funksionojë pasi sasia e ujit ishte e tepërt, megjithatë ai vendosi të përkushtohej ndaj qëllimit të tij.
DITA 5 (Urinimi çdo 20 minuta)
Duke pirë 3 litra ujë çdo ditë është mjaft sfiduese dhe shkakton disa ndryshime në regjimin tuaj të përditshëm. Për shembull, ju do të filloni të hani më pak dhe të urinoni më shpesh.
DITA 10 (Ndjeheni më të bukur)
Gazetari deklaroi se ai kishte filluar të ndjehej ndryshe që në mëngjes. Ai ndjehej energjik që në mëngjes dhe madje dukej shumë më mirë.
DITA 15 (plot energji)
Pas 15 ditësh, ai filloi të mos pinte më kafe nga 3 që pinte çdo ditë, pasi nuk i nevojitej më. Përveç kësaj, ai përjetoi përmirësime në gjum.
DITA 20 (Dukem më i lumtur)
Gazetari pretendon se ai ndjehet shumë më i lumtur
DITA 30 (I lirë dhe i pastër)

Pavarësisht nga fakti që ai ndihej i etur gjatë gjithë kohës, dita e fundit zhvillohej pa probleme. Sipas gazetarit, edhe pse ai duroi një muaj të vështirë, pirja e 3 litrave uji nuk është aq sa mendojmë se është. Duke qenë i inkurajuar nga rezultatet pozitive, ai nuk planifikon të heqë dorë tani.Ky eksperiment është projektuar për t’u treguar njerëzve se uji punon mrekullisht për shëndetin tuaj dhe se mungesa e tijj mund të çojë në efekt negativ. Edhe pse nuk duhet të provoni eksperimentin tuaj, duhet patjetër të filloni të pini më shumë ujë. Rezultatet pozitive janë të pashmangshme.

Burimi: Healthylifevision
©gatuajshendetshem/a.c./