Vendimi i fundit, Rama zhgenjen administratën / Në fundvit nuk do te kete.., përjashtohen vetëm…

39
0

Qeveria Rama ka vendosur që administrata publike mos ketë shpërblim për festat e fundvitit.

Në vendimin që u mor sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, thuhet se përjashtohen punonjësit e Policisë së Shtetit, punonjësit e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, Komisionerit Publik dhe Kolegjit të Posaçëm të Apelimit. 
“Masa e shpërblimit nuk tejkalon nivelin e një page mujore”- thuhet në VKM.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.