Vendi më i mirë për të jetuar e punuar. Kryesojne vëndet nordike

852
0

Në vendin e dytë, ndodhet Suedia, derisa Holanda është në vendin e tretë, kurse në atë të katërt ndodhet Finlanda, duke u pasuar nga Franca

Të gjithë ëndërrojnë një jetë të mirë, dhe një punë të mirë. Këtë më së miri e ofron Danimarka, që numër një në Evropë nga shtetet për ekuilibrin më të mirë mes jetës profesionale dhe asaj private.

Hulumtimi është realizuar nga “TotallyMoney”, duke analizuar shtetet evropiane, që ofrojnë kohët më të madhe të lirë, në mënyrë që qytetarët të kenë mundësi të realizojnë edhe gjëra të tjera në jetën private.

32.9 është orë punë është mesatarja në Danimarkë, derisa 15,9 orë për argëtim.

Në vendin e dytë, ndodhet Suedia, derisa Holanda është në vendin e tretë, kurse në atë të katërt ndodhet Finlanda, duke u pasuar nga Franca.

Spanja, Luksemburgu, Gjermania, Austria dhe Belgjika ndodhen në top-10.

http://www.totallymoney.com/work-life-balance