Vende te lira pune në ambasadën amerikane në Tiranë, ja ku te aplikoni

1324
0

Ambasada Amerikane në Tiranë ka njoftuar hapjen e aplikimeve për punësime. Vendet e lira janë dy, ndërsa formulari është në linkun e mëposhtëm.

“Doni të punoni me ne? Mundësi punësimi! Ambasada Amerikane në Tiranë po kërkon aplikantë të kualifikuar dhe që përmbushin kriteret për pozicionet Asistent për Programet e Angazhimit me Publikun (Koordinator i Programeve të Shkëmbimit dhe Pjesmarrësve të Tyre) dhe Asistent për Programet e Angazhimit me Publikun (Koordinator i Programeve të Këndeve Amerikane) në Zyrën e Marrëdhënieve me Publikun.

Për më shumë informacion dhe detajet mbi aplikimet, regjistrohuni këtu: https://bit.ly/30TeN5F “, thuhet ne njoftimin e ambasades