“Ulje e madhe”/ Zbulohet lajmi i mirë për gjithë shqiptarët, nga data 8 qershor, BE-ja do të…

5010
0

Nje lajm i mire per te gjithe hqiptaret. Duke nisur nga data 8 qershor shqiptarët që do të udhëtojnë në vendet e Bashkimit Europian do të përfitojnë ulje drastike të tarifës së shërbimeve telefonike “Roaming”. 


“Heqja e barrierave është hapi i parë për pozicionimin e Ballkanit Perëndimor në hartën botërore të turizmit. Rritja prej 500% e përdorimit të shërbimeve telefonike “Roaming” nuk mund të neglizhohet. Qytetarët shqiptarë duke nisur nga data 8 Qershor do të përfitojnë ulje të tarifave “Roaming: mes vendeve të Ballkanit dhe Europës”, njofton Qeveria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.