UFO gjatë uljes së avionëve në aeroplanmbajtëse?!

338
0

Një projekt i qeverisë së SECRET-it është ekspozuar nga një pilot amerikan, që zbulon një avion supersonik, sipas pretendimeve në internet.

Videoja e kapur nga kabineti i një avioni luftarak të USAF tregon momentin, që një tjetër aeroplan është në një aeroplanmbajtës në detin Mesdhe.

Por ndërsa avioni ngadalësohet në pistë, ai kalon një numër automjetesh ushtarake.

Njëra prej të cilave nuk duket ndonjë aeroplan, që kemi parë më parë që forcat ajrore e përdorën.

Filmi u ngarkua në YouTube, ku tani ka grumbulluar rreth 500,000 klikime.

Dhe përdoruesit mendojnë se një program sekret mund të ketë qenë i ekspozuar.

“Kjo është një TR-3B.” TR-3 Black Manta është emri i një aeroplani të mbikqyrjes të Forcave Ajrore të Shteteve të Bashkuara, duke spekuluar se është zhvilluar nën një projekt të zi.

Më poshtë keni videon:

UFO gjatë uljes së avionëve në aeroplanmbajtëse?! on Vidnews.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.