Udhetimet me Italine, cfare ndodh pas dates 30 gusht

492
0

A do te vazhdoje te jete e hapur Italia per shqiptaret?

Rregullat qe qeveria italiane ka vendosur per udhëtimet ndërkufitare për hyrje dalje në territorin italian, janë në fuqi deri më 30 gusht 2021 dhe deri më sot nuk ka asnje informacion nese do te kete apo jo ndryshime per udhëtimet me vendet e tjera jashte BE.

Shqiperia ben bjese ne listen D dhe ende nuk ka ndryshuar. Udhetimet lejohen për të gjitha arsyet. Prandaj NUK kërkohet më një motiv i saktë, siç janë: nevoja për punë ose studim, arsye shëndetësore, urgjencë absolute, kthim në shtëpi.

Rregullat aktuale mund ti gjeni ne faqen e Ambasades italiane Ketu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.