U vesh si grua për të dhënë provimimin në vend të gruas së tij, arrestohet 26-vjeçari

256
0

Autoritetet indiane arrestuan një 26-vjeçar, i cili u vesh si grua për të marrë pjesë në provimin e universitetit, duke imituar të dashurën e tij 34-vjeçare.

Angrez Singh veshi një kostum tradicional të veshur zakonisht nga gratë për të bindur ekzaminuesit e Departamentit të Shëndetit të Universitetit Baba Farid se ai ishte e dashura e tij 34-vjeçare Parajamit Kaur.

Siç rezultoi, 34-vjeçarja kishte dështuar më parë në provimet e departamentit në fjalë për të marrë licencën për të punuar si infermiere.

Në foton e publikuar, 26-vjeçari duket se ka rruar mjekrën, mban një sarii dhe i ka lyer buzët rozë.

Ajo që e largoi 26-vjeçarin ishte një kontroll biometrik në kartën e tij të identitetit pasi shenjat e gishtave nuk përputheshin.

Sipas policisë, 26-vjeçari kishte bërë një kartë zgjedhore false, letërnjoftim fals dhe një kartë universiteti false.

Një zëdhënës i universitetit tha se ekzaminuesit vunë në dyshim identitetin e 26-vjeçarit kur panë se fotografia në formularin e aplikimit ishte e ndryshme nga ajo në kartën që ai paraqiti.