U rrit nga gjyshja me prinderit qe u divorcuan kur ishte e vogel, 17 vjecarja: Gjithcka me nevojitet ne kete jete eshte gjyshja

175
0

Pasi prinederit u divorcuan, ajo u rrit nga gjyshja pasi prinderit e saj krijuan familjet e tyre.. 17 vjecarja tregon se u lidh shume fort me gjyshen dhe u shnderrua ne nje nene per te… Ajo tregon se eshte kujdesur per te edhe pse vete ka qene e semure dhe ka kaluar shume veshtiresi..