U përfol se nxorri në shitje fëmijët, Esmeralda Ruko: Shikoni më çfarë pune mbaj fëmijët e mi (VIDEO)

737
0

U përfol se nxorri në shitje fëmijët, Esmeralda Ruko: Apel shtetit shqiptarë për ndihmë, shikoni më çfarë pune mbaj fëmijët e mi (VIDEO)

Esmeralda Ruko, nëna e dy fëmijëve që u gjend nën një furtunë kritikash në rrjetet sociale pasi qarkulloi një foto me një mbishkrim ku ajo nxirrte në shitje dy fëmijët e saj pasi i kishte me ish-burrin, me anë të një video ka treguar se punon më shumë sakrifica për të mbajtur fëmijët e saj.

Emigrante në Greqi, nëna e dy fëmijëve i bën thirrje shtetit shqiptar që t’a përkrahë pasi ndihet e rrezikuar dhe se po ‘dënohet’ në Shqipëri sikur po shet fëmijët, ndëkohë që po punon me ndërshmësi për të mbajtur fëmijët e saj dhe nëdrokhë babai tyre nuk bën asgje për ta ndihmuar.

Në viedon e dërguar për Fax News nga Shpëtim Zinxhiria, Ruko gjithashu i bën thirrje dhe ambasadorit të vijë ta ndihmojë pasi është pa dokumenta, në menyrë legale dhe me sakrifica mundohet të punojë për fëmijët.

(M.Q/Faxweb)