U jep të hanë 3 fëmijëve varfër, por njëri nga ata ndalon së ngrëni dhe i thotë diçka që e preku ne shpirt

721
0

Një burrë kishte vendosur tu jepte të hanin një vakt 3 fëmijëve të zbathur në rrugë. Pasi porositi ushqimin, burri thirri fëmijët e rrugës dhe i uli të uleshin në tryezë brenda për të ngrënë së bashku.

Por ajo që ishte më prekëse ishte kur njëri prej fëmijëve pushoi së ngrëni, dhe burri pyeti pse, fëmija u përgjigj se donte ta çonte ushqimin nënës së tij, kështu që edhe nëna e tij të mund të shijonte diçka të mirë.

Pas përgjigjes së fëmijës, njeriu i mirë shkoi të urdhëronte një tjetër racion që fëmija të ruante për nënën e tij. Zoni e bekoftë këtë njeri për mirësinë e tij.

Burimi: En.goodtimes.my
©10gjera.com/a.c./