U izolua për 25 vite në këtë shpellë, ajo çfarë bëri aty është e mahnitëse!

405
0

Ra Paulette ka kaluar 25 vite duke gdhendur në një formë të mahnitshme të artit vetëm nën shoqërinë e qenit të tij. Kur e pyetën se a është një njeri i fiksuar pas gërmimit në shpella, ai tha: “A është një fëmijë i fiksuar të luajë?”.

Ai thotë se kur e dashuron atë çfarë e bën, atëherë do të kesh dëshirë ta bësh gjatë gjithë kohës. Qëllimi i tij është që përmes projekteve mjedisore t’i frymëzojë njerëzit dhe t’i hapë ata emocionalisht.

A ka krijuar ‘magji’ në shpellat nëntokësore në të cilat ka gdhendur në një formë të pabesueshme të artit që nuk është parë asnjëherë më parë.

Në videon e shfaqur më poshtë, ju do të shikoni atë teksa e tregon historinë e tij dhe do të përjetoni një ‘turne’ virtual në shpellën e tij.

Shikojeni atë: