Trump, reagime të ashpra në mediat sociale per tavolinen e tij. Ja çfare nuk shkon..

723
0

Presidenti i SHBA, Donald Trump u kritikua në mediat sociale pasi një foto të Shtëpisë së Bardhë tregoi se po punonte gjatë mbylljes së qeverisë.
Komentuesit online vunë në dukje qëndrimin e ashpër të Trump dhe tavolinën e zbrazët.
Tavolina e Trump ka qenë më parë e ngarkuar, por në hapësirën e tij të punës nuk janë fotot e familjes që shpesh shfaqën në fotot e presidentëve të mëparshëm amerikan.

Pra nuk është për t’u habitur që një foto e fundit e Presidentit të SHBA, Donald Trump, ka sjellë disa reagime në mediat sociale.

Fotografia, në një broshurë të Shtëpisë së Bardhë, tregon Trumpin të ulur në tavolinën e zgjedhjes të Zyrës, sipërfaqja e së cilës është kryesisht e qartë, përveç një telefoni. Trump është përkulur përpara në karrigen e tij, me sa duket duke dëgjuar një telefonatë, ndërsa ka veshur një kapelë të bardhë “Make America Great Again”.

Disa përdorues të Twitter u tallën se presidenti po lodhej shumë, duke treguar qëndrimin e tij të ashpër dhe tavolinën e zbrazët percjell shqiptari.net

Honour Sachs, një profesor i historisë në Universitetin e Karolinës Perëndimore,  krahasoi hapësirën e punës së Trump me atë të presidentëve të mëparshëm, përfshirë hapësirën e rregullt të Barack Obamës dhe letrën e Teddy Roosevelt, por është e qartë se organizimi i Shtëpisë së Bardhë në Trump ka mungesë të një elementi që presidentët e së kaluarës kanë shfaqur dukshëm: fotografitë e familjes.

Barack Obama

Bill Klinton

Ronald Regan

/pershtati Shqiptari.net/