Trump dëshiron imigrantë nga çdo vend i botës

590
0

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka thënë se dëshiron që në Shtetet e Bashkuara të ketë imigrantë nga kombet e gjithë botës, transmeton Reuters.

Ai i ka bërë këto deklarata, pasi është pyetur nëse dëshiron të ketë më shumë migratë nga Norvegjia.

“Dua që ata të vijnë nga çdo vend”, është cituar të ketë thënë Trump.

Ndërkohë senatori demokratik, Dick Dubin, ka thënë javën e kaluar se Trump ka përsëritur disa herë fjalën “ndyrësirë”, kur ka folur për shtete afrikane dhe Haitin.

Trump ka hedhur poshtë deklaratat se ka përdorur ndonjëherë atë gjuhë.