Transformime të pabesueshme: nga objektet e rrugës në veprat e artit

439
0

A ju kujtohet kur po bënit vizatime, ose keni dekoruar ditarin ose një fletore me shumë ngjyra? Jeta është më e gëzuashme kur ka ngjyra dhe kur imagjinata mund të fluturojë larg.

Në të vërtetë, megjithatë, ndërsa rritesh, humbet kreativiteti, megjithatë, ky nuk është rasti i Tom Bob, një artist rrugë që ka arritur të japë një fytyrë të re në shumë rrugë të qytetit me veprat origjinale dhe argëtuese të artit.

Veprat e tij janë në gjendje të hapin mendjen për të gjithë, sepse duke i parë ato mund të kuptojmë se çdo objekt mund të jetë baza e një vepre të vërtetë arti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.