Tmerr në aeroport! Zbulohet diçka të pabesueshme në valixhen e pasagjerit

937
0

Një pasagjer i ka shokuar të gjithë kur u zbulua se në valixhen e udhëtimit kishte futur pesë kobra.

Gjithçka u doli në dritë gjatë kontrollit me rreze “X”, ku u vu re se diçka nuk shkonte.

Në momentin që punonjësja vendos rrezet “X”, sheh se brenda ka diçka të dyshimtë, teksa një sinjal u dëgjua.

Menjëherë sapo hapi valixhen, dhe pa se çfarë kishte brenda, ajo lajmëroi sigurimin.

Në të ishin pesë kobra dhe nuk dihet arsyeja se përse burri vendosi të merrte zvarranikët në valixhe.