Testo shikimin, e dalloni dot leopardin në foto

1160
0

Në këtë foto një leopard eshte duke gjuajtur prenë e tij prandaj dhe nuk eshte e lehte ta dallosh atë.

Ne videon më poshte (min 2:30) mund te shihni dhe leopardin i cili ndjek prene e tij duke u fshehur qe të mos dallohet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.