Testi i vëzhgimit/ Doni të beheni pjese e CIA? Gjeni dallimet në këto foto

794
0

Agjencia Qendrore e Inteligjencës Amerikane (CIA) postoi dy fotografi në llogarinë e saj në Tëitter, duke vënë në provë ndjekësit e saj për të gjetur 10 dallimet.

Sipas CIA-s, dy imazhet që përshkruajnë një rrugë të bukur në një qytet të paspecifikuar mund të duken identike, por ato ndryshojnë në 10 pika. “Testoni aftësitë tuaja të vëzhgimit. A mund të dalloni 10 ndryshimet në fotot më poshtë?”, thuhet në mbishkrimin e postimit, me shumë përdorues që nxitojnë të përballojnë sfidën.

Kurthi i madh!

Sipas Daily Mail, disa arritën të gjenin 10 dallimet, disa dështuan keq, dhe disa rezultuan të ishin më të njëanshëm se Agjencia Qendrore e Inteligjencës e SHBA ose të paktën njerëzit që menaxhojnë mediat e saj sociale.

Kjo për shkak se ata arritën të identifikonin 12 dallime dallime nga 10 të kërkuara.

Sipas botimit britanik, dy ndryshimet shtesë që përdoruesit vunë re me syrin e mprehtë ishin një vijë e hollë boje në anën e majtë nën njërin prej harqeve, e cila mungonte në një foto dhe një logo në makinë në të majtë.