Telefonuesi e shanë live, Bashkim Hoxha tregon si ndihet..

850
0

Emisionet me telefonata direkte në ekran kanë vështirësinë e tyre. Bashkim Hoxha e ka nisur programin e mëngjesit që në vitin 1997, por ende ka momente sikleti. Disa incidente i shikojmë shpesh në programet satirike ose në rrjete sociale, ne meme të ndryshme. Megjithatë Bashkim Hoxha, i ftuar në “Pasdite në Top Channel” tregoi se ç`ndjen në momentet që nuk e dëgjon qartë telefonuesin, ose për rastet kur e sulmojnë me fjalë jo të hijshme.

“Ndonjëherë edhe unë nuk jam fort i kthjellët, i fokusuar, po janë të sikletshme. Kur ha ndonjë sharje, vihesh në pozitë se je para publikut, ama qëndrimi mbahet ndaj telefonuesit që shan dhe publiku të do më shumë. Kështu që ai që humb është telefonuesi”, tha Hoxha.