Tanja Porja: Moti për Tetorin dhe Nentorin

4997
0

Gjatë emisionit Opinion meterologia e njohur Tanja Porja ka treguar se sipas saj moti në vijim do të ketë surpriza të mëdha

“Parashikohet që dhe muaji tetor dhe nëntor do të ketë temperatura 3-4 gradë më të larta, se sa vlerat normale.

Do kemi shumë ditë më diell, Do kemi dy, tre javë me diell. Reshje të kësaj natyre sigurisht që do të kemi në mes të tetorit.

Parashikohet të kemi dhe një javë me shira intensivë”, tha Tanja Porja.