Tag: regjistrimi i femijeve te lindur jashte shtetit

Regjistrimi i fëmijëve shqiptarë të lindur jashtë shtetit – Procedura falas,...

0
Të gjithë emigrantët shqiptarë që kanë lindur fëmijë gjatë kohës që ndodhen jashtë vendit dhe u duhet ta regjistrojnë atë tani mund ta kryejnë...
54,500FansLike
120FollowersFollow
8FollowersFollow
880SubscribersSubscribe