Friday, January 22, 2021

Tag: amet gjanaj

Simbolet e Brukselit “vishen” kuq e zi

0
Me flamur dhe me veshje kombëtare shqiptare janë “veshur” dy nga simbolet e Brukselit dhe të Belgjikës: Atomiumi dhe "Manneken-Pis" Dita e Flamurit shënohet nga...