“Sytë” e qeverisë drejt shëndetësisë. Rama lajmëron nismën më të re (VIDEO)

459
0

Sistemi shëndetësor ishte zgjedhur nga Kryeministri Rama për të uruar mirëmëngjesi. Nëpërmjet një video të publikuar në faqen e facebook Kryeministri ka bërë publik lajmin se 4 qendra shëndetësore në kryeqytet me shërbim mjekësor 24 orë në 7 ditë për urgjencat e pediatrisë. Kryeministri thotë se kjo është për herë të parë në kryeqytet dhe 4 qendra në zona të ndryshme të kryeqytetit do të ofrojnë shërbim më të mirë dhe më të shpejtë për të gjithë qytetarët që i drejtohen urgjencës për shërbim shëndetësor.
Edi Rama:
“MIRËMËNGJES ?
dhe me këtë informacion mbi qendrat shëndetësore që po ofrojnë shërbim mjekësor 24 orë në 7 ditë të javës për urgjencat pediatrike në Tiranë, ju uroj një ditë të mbarë ?”