Studentet që jetonin me qera blejnë një divan për 20 mijë lekë, por brenda tij fshihej një sekret i madh

1029
0

A jeni gati për të gjetur se çfarë kanë gjetur tre qiramarrës në një divan të vjetër? Le ta zbulojmë menjëherë së bashku: një nga avantazhet e jetesës me dikë tjetër në një apartament është padyshim ndarja e shpenzimeve. Në këtë kontekst, megjithatë, nuk janë vetëm faturat, por edhe artikujt e tjerë që blini, pavarësisht nëse është një divan ose një frigorifer.

Një ditë këta tre studente, të cilat jetojnë në Nju Jork, kanë vendosur se ishte koha për të blerë një divan të ri, kështu që ata shkuan në tregun e mobiljeve të përdorura dhe e blenë atë me një çmim mjaft të lirë.

Në fakt, ata shpenzuan jo më shumë se njëzet dollarë, por nuk mund ta imagjinonin dot atë që ishte e fshehur brenda tij! Një muaj pas blerjes ata vunë re se kishte diçka të çuditshme, kështu që ata vendosën të hapnin një zinxhir dhe gjetën disa zarfë. Kur njëra nga vajzat hapi një zarf, ajo u habit kur gjeti 4.000 dollarë!

Gjithashtu dy vajzat e tjera, të cilët tërhoqën të gjitha zarfat e tjerë në fund të numërimit bënë një llogaritje totale prej 40.800 dollarë! Unë do të thoja jo keq…shkruan ShkodraNews. Megjithatë tre vajzat nuk e dinin se çfarë të bënin kështu ata vendosën të pyesin prindërit e tyre për këshilla.

Ata u përgjigjën: Mos i shpenzoni ato para. Sigurisht, tundimi për t’i vënë ato në xhepat e tyre ishte shumë i fortë, por përkundër kësaj ata vendosën të dëgjonin prindërit e tyre.

Pra, ata kërkuan pronarin e mëparshëm të divanit.

Në fund u zbulua se paratë i përkisnin një gruaje 91-vjeçare që kurrë nuk kishte dhënë leje për ta shitur atë divan.

Ajo në fakt flinte aty çdo natë, por pasi kishte shfaqur probleme me shpinen, dhëndri i saj vendosi ta shiste divanin dhe t’i blinte një shtrat të vërtetë, shkruan ShkodraNews. Natyrisht ky i fundit nuk e dinte se çfarë ishte fshehur brenda divanit.

Zonja e moshuar kishte fshehur kursimet e jetës, prandaj imagjinoni veten duke marrë një telefonatë nga dikush që do t’ju japë të gjitha paratë që korrespondojnë me 10 vite punë të vështirë.

Kjo është një kënaqësi e madhe! Natyrisht vajzat morën një shpërblim të vogël prej 1.000 dollarë për ndershmërinë e tyre. Nëse ju pëlqeu kjo histori, mos harroni të ndani me miqtë