SPAK firmos urdhërarreste, 2 në burg, një arrest shtëpie dhe një detyrim paraqitje (Emrat)

192
0

SPAK firmos urdhërarreste për zyrtar të kadastrës për veprën penale të ushtrimit të ndikimit të paligjshëm.

Sipas burimeve është ekzekutuar masa e arrestit me burg për Dritan Stoka dhe Agim Osma.

Nga ana tjetër masë sigurie arrest shtëpie është dhënë për Alqi Hajdini ndërsa detyrim paraqitje është vendosur për Ylli Barutin