Sot është një prej këngëtarëve më të dashur, e njihni dot vogëlushin në foto?

1425
0

Sot ai është një prej këngëtarëve shqiptarë më të dashur për publikun, por ja se si dukej aidisa vite më parë.

Mesa duket këngëtarin e ka kapur nostalgjia për fëmijërinë, duke ndarë me ndjekësit një foto kur ishte fare i vogël.

“Kush e njeh këtë vogëlushin?”, shkruan ai, shoqëruar me një ikonë buzëqeshje.

Edhe pse nuk eshte e lehte per tu dalluar, ata qe e njohin mire e dinë se behet fjalë për këngëtarin Shpat Kasapi.

Ajo që vihet re eshte se këngëtari vijon që të ruajë të njëjtën buzëqeshje si në fëmijëri dhe kjo gjë dallohet direkt.