“Skifterët” laçianë bëjnë namin në kishën e Laçit.

1431
0

Këtë vit, një numër njerëzish iu drejtuan Laçit, ku kaluan natën në kishën e Laçit

Mirëpo, episode të shëmtuara kanë ndodhur në qytein e Laçit, teksa njerëz të shumtë zbarkuan.

Parkimet në qytet kanë qënë problemi kryesor, duke shfrytësuar këtë mundësi qytetarët vendas që kishin parkingje, u kanë marrë vizitorëve të kishës dy-tre herë para.

Por, si të mos mjaftonte kjo, mbi 50 automjete janë vje dhur gjatë natës. Makinat janë hapur nga persona të pa identifikuar, të cilët kanë mundur të marrin gjithë çka u ka zënë dora.

Edhe pse masat e sigurisë nga organet kompetente forcohen gjatë asaj nate, sërish bastisjet e automjeteve dhe incidentet e padëshirueshme, nuk kanë munguar duke krijuar nje problem serioz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.