Si u hap java për monedhat e huaja/ Këmbimi valutor për 22 prill 2024

3904
0

Sot, më 22 prill 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 94.6 lekë dhe shitet 95.5 lekë.

Euro sot blihet me 100.9 lekë, ndërsa në shitje me 101.6 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 116.9 lekë dhe shitet me 118 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 103.6 lekë, në shitje me 104.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.5 lekë dhe në shitje me 69.8 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: