Si do te veprohet me kursimet e migrantëve shqiptarë që duan t’i depozitojnë në Shqipëri

2
0

Jane bëre publike në një konferencë për shtyp diten e sotme rezultatet e Këshillimit Kombëtar. Në pyetësor kanë marrë pjesë 563,195, dhe përgjigjet e tyre për 12 pyetjet vijojnë si më poshtë.

Pyetja 5: Ka njerëz që thonë se emigrantët shqiptarë që duan të depozitojnë në Shqipëri, kursimet e tyre duhet t’u jepet amnisti e plotë. Të tjerë thonë se depozitimet në vendin tonë të kursimeve të punës në emigracion nuk duhen inkurajuar përmes amnistisë. Si mendoni ju?

Janë përgjigjur pozitivisht 332.093

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.