“Shtëpia Xixë”/ 20 Ide Fantastike për Sistemimin e Gjërave si dhe Palosje të Përsosur

752
0

Nëse e organizoni me mençuri hapësirën tuaj të jetesës, ju do të keni rehati të jetoni dhe të punoni, edhe nëse jetoni në shtëpinë më modeste. Plus, do të kurseni shumë kohë gjatë procesit të pastrimit.

Ja disa ide interesante se si t’i rregulloni gjërat në shtëpi, në mënyrë që çdo gjë të jetë e sistemuar dhe rrëmuja të dëbohet përgjithmonë:

Një hapësirë e organizuar siç duhet është sekreti i rendit perfekt

© iheartorganizing

Ju mund të vendosni të gjitha gjërat tuaja në shporta dhe t’i etiketoni ato në mënyrë që gjithmonë ta dini se çfarë kanë brenda, siç bëhet këtu.

© abirdandabean

Edhe ju mund të keni një frigorifer të organizuar si ky:

© iheartorganizing

Nëse doni që gjithçka të ketë vendin e vet, ju duhet të synoni të krijoni atë që tregohet këtu.

© thesummeryumbrella

Një shportë dhe një mbajtëse dyshe mund t’ju shpëtojë nga rrëmuja jashtë rafteve, siç mund ta shihni këtu.

© livinglocurto

Për të vënë në rend të gjitha sendet e shpërndara nëpër dhomë, ju mund të krijoni rafte të mbyllura si këtu.

© thriftyandchic

Që të mos humbni më asgjë!

© jrlwoodworking

Nëse keni një dhomë posaçërisht për lavanderi bëjeni të duket kështu!

© jennaburger

Ju duhet vetëm të shtoni disa kontenierë akrilik dhe shporta, për t’u organizuar kështu:

© tidbitsandtwine

Dollapi juaj i tejmbushur mund të bëhet i pastër dhe i organizuar në sajë të shportave dhe rafteve shtesë

© thehandmadehome

Më mirë kështu!

© remodelandolacasa

Që çdo gjë të ketë vendin e vet bëni kështu!

© iheartorganizing

Ju mund të vendosni një varëse këpucësh në një derë për të ruajtur kuti të vogla dhe mund të shtoni disa kuti për të sistemuar sende të tjera.

© prettyprovidence

Këtu se si mund t’i organizoni enët tuaja të gatimit. Harrojeni rrëmujën përgjithmonë!

© organizinghomelife

Shportat me etiketa mund t’ju kursejnë kohë kur kërkoni gjëra të ndryshme.

© designdininganddiapers

Disa shporta të mëdha mund të ndihmojnë në mbajtjen e kutive plastike tuaj të sistemuara.

© eatingrichly.com

Bëni këto ndarje të thjeshta dhe sirtari juaj gjithmonë do të duket i rregullt.

© majhofftakesawife.com

Që të keni akses sa më thjeshtë në të gjitha gjërat tuaja të vogla, mund t’i bëni vetë apo thjesht t’i blini të gatshëm ndarëset e sirtarëve.

© Oleksandr Kovalchuk/shutterstock © Africa Studio/shutterstock