Shqiptarja infektohet tre herë me COVID, ja cfare i ka ndodhur

10
0

Një grua nga Tetova është infektuar me Covid-19 tre herë.

Pasi u shërua për herë të tretë nga virusi, ajo bëri vak sinën.

Mediat vendase shkruajnë se ajo nuk është shtruar asnjëherë në spital dhe e ka kaluar sëmundjen me simptoma jo shumë të rënda, por me trajtim në shtëpi.

Gruaja kishte komorbiditete, hipertension dhe sëmundje kronike të veshkave.

Edhe pse ka dalë vaksina, edhe pse krijohen kundërtrupa, sërish njerëzit preken nga shtame mutandë të virusit çfarë presupozon se kjo sëmundje do të bashkëjetopjë gjatë me njerëzimin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.