Shqiptari gjen portafolin ne Itali me 700 euro brenda dhe e dorezon ne polici

3
0

Një 32-vjeçar nga Modena, të cilit i kishte humbur portofolin, pak orë pasi i kishte humbur, i është kthyer se bashku me gjithçka që kishte në të, përfshirë 700 euro cash, falë gjestit fisnik të një qytetari shqiptar tjetër që e gjeti dhe e dorëzoi menjëhere i cili ia dorezoi policisë lokale të Modenës.

Ngjarja ka ndodhur pak ditë më parë, pasdite, kur një 32-vjeçar, i cili ndodhej pranë një karburanti në rrugën Formigine, vuri re në tokë portofolin e tij, me gjasë të humbur nga një person tjetër që kishte bërë karburant.

Burri, me origjinë nga Shqipëria, e ka çuar menjëherë objektin e gjetur në qendrën e kontaktit të komisariatit lokal. Në pak orë operatorët kanë mundur të gjurmojnë pronarin, banues në qytet: falë dokumenteve të gjetura, së bashku me paratë cash dhe kartat e kreditit, 32-vjeçari është kontaktuar me telefon dhe pak më pas ka shkuar personalisht në komandë. në via Galilei ku mundi të merrte portofolin e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.