Shqiptarët portestë para Shtëpisë së Bardhë: Donald Trump na shpëto (Video)

631
0

Qindra shqiptarë janë mbledhur sot para Shtëpisë së Bardhë në një protestë kudnër George Soros.

Janë të shumtë ata që kanë shkuar në protestë ku i bëjnë thirrje Donald Trump-it, që të ndërhyjë në Shqipëri dhe të largojë Sorosin.

Një prej organizatorëve Agron Damzai ka deklaruar se ata nuk gënjehen nga pantallonat apo nga deklarat e Ramës. Ai shtoi se diaspora nuk e do Ramën dhe prandaj po zhvillojnë këtë protestë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.