Shqipëria në avantazh ndaj Kroacisë, shikojeni dhe një here super golin e Lacit (VIDEO)

1543
0

Kombëtarja Shqiptare ka shkuar në avantazh në Gjermani kundër ndeshjes me Kroacinë. Golin për kombëtaren e ka bërë Qazim Laçi në minutën e 11.