Shoferi i autobusit sheh 4-vjeçaren çdo ditë me nënën e saj, por një ditë ai e kuptoi se ishte hera e fundit që vogëlushja takohej me të! Ja se si ai e kuptoi këtë

1840
0

Shoferi i autobusit sheh 4-vjeçaren dhe nënën e saj çdo ditë, por një ditë,ai e dinte që ishte hera e fundit!

Gjestet me te vogla mund te ndryshojne diten e cdokujt per mire.Shoferi i autobusit John Reed dergonte Sebastianën 4 vjecare ne kopesht dhe nënën e saj ne pune.

Vajza e vogël gjithmonë bënte përpjekje për ta ndriçuar ditën e ketij burri.

Për fat të keq, erdhi dita kur Xhoni do të zhvendosej në një linje tjetër autobuzi, dhe kjo gjë e ndau atë nga mikja e tij e vogël.

Duke e ditur këtë, Xhoni i dha vajzës një dhuratë si një “falenderim” për gjithçka që ajo kishte bërë për të.