Shkuan për ti sekuestruar misrat që po piqte, zonja në Tiranë ia tregon vendin policëve (VIDEO)

432
0

Një zonjë në Tiranë është përplasur me disa policisë sot pasi ata shkuan që ti sekuestronin produktet që ajo po shiste.

Duke qenë se Bashkia po merr masa për shitësit ambulant, Policët e Bashkisë shkuan për ti sekuestruar mallrat.

Por zonja nuk e ka leshuar dhe është përplasur fizikisht, duke i gjuajtur dhe policët janë larguar. Sipas një video të shpërndarë nga Jeta Osh Qef, thuhet se zonja po shiste misra të pjekur në një rrugë të kryeqytetit.