Shkuan për një ecje pasdite dhe përfunduan duke luftuar me jetën e tyre në spital. Arsyeja do tju shokojë!

802
0

Rreziku mund tju godasë në çdo vend dhe në çdo kohë. Ne të gjithë sado ti shmangim zonat e rrezikshme, rreziku mund të shfaqet kudo.

Disa zona të rrezikshme kanë shenja paralajmëruese, por siguria në shumicën e fushave varet nga kush ose çfarë po jeton atje.

Dy vrapuese na tregojnë historinë e tyre se si një vend paqësor u kthye ne nje makth per ta. Rebecca Forgey është 20 vjeç dhe Isabella George 19 vjeç.Ato po vraponin në nje fushë.

Papritur ata u sulmuan nga katër qene Pit Bull.Qentë i ishin kafshuar rëndë sado qe pronari i tyre ishte perpjekur t’i largonte ato. Një grua që po kalonte me kamionin e saj i frikësoi ata dhe u larguan menjehere. Ajo i mori vajzat dhe i dergoi ne spital.Vajzat kishin plage të rënda. Xhorxh vuajti nga kafshime të thella nëpër te gjithe trupin.

Pothuajse 75% e kokës së Forgey-s thjesht u shqye dhe muskujt nga këmbët e saj u shqyen plotësisht. Ajo u shërua në kujdesin intensiv në spital. Qentë më vonë u qëlluan nga policia.

Sot vajzat janë mire, por Forgey kaloi kohë të gjatë nen terapite fizike. Ajo pretendon se ndihet mirë.

Burimi:/relieved.co/
©gatuajshendetshem/j.memeli/