Shkon për tu vizituar ne spital, doktori lë me gojë hapur gruan 47-vjeçare, kur i tregon lajmin papritur..

555
0

Judy Brown, 47 vjeç, nga Massachusetts, përjetoi dhimbje të padurueshme të barkut dhe u dergua menjehere ne Spitalin Beverly nga bashkëshorti i saj Jason në nëntor te 2015.

“Ishte pak e frikshme kur po hyja në spital ,pasi isha duke menduar se diçka po shkonte keq”, tha Judy për ABC News.

Judy mendonte se dhimbja ishte për shkak të një bllokimi ose gurëve të tëmthit. Por doktori i dha nje diagnoze te paparishikueshme,duke i thene se nuk ishte nje bllokim,por ishte shtatzene dhe se femija ishte vajze.

Çifti, i martuar dhe pa fëmijë për 22 vite kurrë nuk kishte planifikuar te kishte femije.

Vetëm një orë më vonë, çifti mirëpriti një vajzë të shëndetshme e cila peshonte rreth 4 kg.

Prindërit krenarë vendosen ta quanin fëmijën e tyre të vetëm – Carolyn Rose.

Ndonëse ardhja e Carolyn Rose mund të ishte një surprizë, kjo pjesetare e re ne familjen e tyre i ka dhënë Jasonit një qëllim të ri në jetë.

Sigurisht, kjo “vajzë e vogël e babait” është një bekim për familjen Brown.

“Unë jam mbi hënë tani”, tha motra e Judy, Susan Ballentine.

Urimet tona te perzemerta shkojne per familjen Browns.

/©10gjera.com
përktheu j.memeli/