Shkon per pushime dhe gjen kete krijese në murin e dhomës se hotelit, pamjet behen virale: A e di dikush se çfarë është kjo..

1004
0

Pamjet e pazakonta nga një dhomë hoteli, janë bërë virale  në rrjetet sociale.

Norman Cristian ka publikuar pamjet e një  krijese misterioze në Twëitter, ndërsa  po qëndronte varur në murin e dhomës së hotelit ku ai po qëndronte.

“Jam në Kamboxhia dhe kam hasur në diçka në dhomë. A e di dikush se çfarë është kjo,” ka pyetur ai.

Në rrjetet sociale pamjet e tij kanë qarkulluar në masë të madhe dhe një nga komentuesit i ka sugjeruar të largohet nga dhoma para se t’i ndodhë diçka e keqe.

Por, ka pasur edhe prej atyre që mendonin se bëhet fjalë për një video të rreme apo të edituar.

“Nëse është një video e formatit CGI, vetëm fikeni kompjuterin dhe do të zhduket”, ka shkruar një komentues. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.