Shkallet Shqiptare qe po cmendin boten me arkitekturen e tyre

1240
0

Kjo foto po bën xhiron e rrjetit dhe është parë e komentuar miliona herë.

Arsyeja është pyetja qe shoqëron atë: A ka të drejtë ndërtuesi? Në fakt a ka realizuar çfarë duket në projekt, ndërtuesi?

Ju si mendoni?

Shikoni foton mirë me vëmendje mos tju ik as një detaj pastaj na tregoni nëse e ka bërë mir ndertuesi këtë projekt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.