Shërbimi i ri/ Tani mund ta përzgjidhni online targën e veçantë të makinës!

893
0

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka njoftuar së fundmmi se shërbimi për porositjen e Targave ONLINE është një nga risitë më të suksesshme.

Win-Win Story = Fund pazarit për xhepa drejtori & Fonde të rëndësishme në Arkën Publike !DPSHTRR furnizon periodikisht dhe informon zyrtarisht publikun për rimbushjen e sistemit ONLINE me Targa të Veçanta nga prodhimi i DTSH!  Furnizimi i 15-të, dt. 21 Janar 2020, në totalin e targave 192 palë për automjete nga AB 500 AE- AB 999 AI (kombinimet numërore shembull: 001/010/111/101/100).

Të ardhurat shkojnë për investime, projekte edukative, siguri rrugore, green revolution, retro!” njofton DPSHTRR ndërsa fton të interesuarit që të aplikojnë online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.